Se F1 Valencia Online

7 forskellige vinder i 7 mulige løb, viser at dette er en super spændende sæson. Og denne weekend er det igen tid til race i Valencia eller Europa GP som de kalder det. Dette er en af ​​de løb, som BBC viser, så jeg stærkt anbefale dig at prøve at se en F1 løb gennem BBC.

Se F1 på BBC

Hvis du ikke bor i Storbritannien, er du nødt til at lave nogle små justeringer på computeren, før du kan få adgang til deres gratis live stream. Alt du skal gøre er bare at downloade et program kaldet Hide My Ass. Hide My Ass er dog ikke gratis og koster et mindre gebyr på 11,52 dollar per måned, men du skal kun at tilmelde dig i en måned bare for at prøve det, herefter vil de ikke trække dig flere penge og det er op til dig, hvis du ønsker at holde på med deres service.

Find Hide My Ass her: http://hidemyass.com

Så gå over til Hide My Ass, tilmelde dig til deres service og downloade deres software. Når du så har installeret det, er alt du skal gøre bare at forbinde dig til en britisk server, og nu er det faktisk ser ud, som du surfer fra Storbritannien, mens du sidder andre steder i verden. Det betyder, at du kan bruge tjenester såsom en BBC og ITV.

Find BBC Live kanaler her: http://www.bbc.co.uk/iplayer/tv/bbc_one_london/watchlive

Så det er alt hvad du behøver at gøre for at se F1 på BBC. Hvis du ønsker at se F1 andre steder, så har jeg en liste over steder, hvor du kan gøre de samme ting her: Se F1 online

Viaplay

Det danske alternative til BBC er Viaplay, som også viser løbet. Dette koste dog noget mere, men så får du også adgang til alt hvad der findes på Viaplay.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *