Se Wimbledon 2012 Online

Så er det igen blevet tid til Wimbledon, som må siges at være et at de største events inden for Tennis. Som dansker vil vi jo rigtig gerne se Caroline gøre det rigtig godt her, og det er jo også et sted hvor hun før har vundet som Junior, så måske det er i år at vi endelig skal se hende vinde en Gramslam.

Se Wimbledon på BBC

En måde at se Wimbledon på, og klar den billigste er ved hjælp af BBC. BBC er Englands national TV præcis ligesom DR her hjemme i Danmark. Men ligesom du ikke kan se DR i udlandet, så kan du hellere ikke se BBC i udlandet, med mindre at man lige laver et lille triks som jeg fortæller dig nu.

Man kan ved hjælp af et program som hedder Hide My Ass nemlig nemt komme til at se BBC, for hvis man henter deres program og tilslutter sig en server i England ligner det nemlig at du sidder i England, og så er der ingen problemer.

Find Hide My Ass her: http://hidemyass.com

Så alt du skal gøre er blot at gå ind på Hide My Ass hjemmeside og tilmelde dig deres service og så hente deres program. Du kan evt blot starte med at betale for 1 måned sådan du kan prøve det af, men jeg kan fortælle dig at det virker fint, og vi kan også bruge det senere når vi gerne vil se Tour De France mens du er syd på.

Når du så har hentet programmet og installeret det, tilslutte du dig bare til en UK server, og så går du ind på BBC hjemmeside, og du er nu klar til at se deres Live kanaler, og derved Wimbledon.

Find BBC Live her: http://www.bbc.co.uk/iplayer/tv/bbc_one_london/watchlive

Du kan se hvordan at Wimbledon sendes på BBC her: http://www.bbc.co.uk/sport/0/tennis/16660418

Se Wimbledon på Viaplay / Tv2sport

En anden mulighed er ved at se Wimbledon på Viaplay som er Viasat online kanal. Dette koster dog lidt mere, men så får du også danske kommentator. Hvis du bor i udlandet og gerne vil vide hvordan du kan se Viaplay og TV2Sport kan du følge linksene her:

Se Viaplay i udlandet

Se TV2Sport i udlandet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *