Se Marseille vs Inter Milan 2012 Online

Jeg ville lige komme med dette lille tip idag, til hvordan du kan se denne kamp online gratis. Så her har du en oversigt over de steder hvor du kan se den, i Danmark men skam også uden for Danmark.

Viaplay

I Danmark er det Viasat som har rettighederne til Champions League, så du kan selvfølgelig se kampen på enten deres kanaler, eller på deres hjemmeside. Dette koster dog lidt penge, men det er ikke så meget. Prøv selv at se om det er noget for dig.

Find Viaplay her: http://viaplay.dk

ITV

Engelske ITV er mit tip til hvordan du kan se det “gratis”, for det er ikke helt gratis hvis du er ny bruger her. For som eksisterende bruger sikkert ved så skriver jeg meget om hvordan du kan bruge programmet Overplay til at se online tv fra hele verden. Dette koster godt nok 9.95 USD om månede at være medlem af, men så har du også adgang til ALT hvad jeg skriver om på siden her, og det er altså flere hundere timers TV.

Find Overplay her: http://overplay.net

Så når du har Overplay installere skal du bare over på ITV1 og så kan du se kampen, godt nok med engelske kommentator, men det er da bedre end russisk.

Find min guide til ITV her: Se ITV fra Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *