Se Daytona 500 2012 online

Så starter en af verdens største raceløb snart, nemlig Daytona 500. Selv om jeg ikke selv går meget op i Nascar så kender jeg bestemt Daytona 500, og det tror jeg rigtig mange gør. Men hvordan kan vi så se det ?

Se Daytona 500 Online

I USA er det Fox som sender dette løb ud til samtlige Amerikaner, eller i hvert fald alle dem med Fox TV. Desværre for dem som ikke bor i USA, så har Fox ikke nogen online kanal endnu. Men Nascar har faktisk udviklet deres egen smarte apps til dette. Det hedder Trackpass, og hvis du nogensinde har været til et F1 event så har du helt sikkert set folk gå rund med de her dingo tv eller hvad det nu er de hedder. Der kan man vælger at se inde fra en bil, og ja man kan sådan set vælge at se løbet fra lige det kamera man gerne vil.

Det samme har Nascar udviklet. Så dette er bestemt en mulighed for at se løbet. Det koster kun 14.95 USD i måneden.

Nu skal det lige siges at jeg ikke selv har prøvet det af endnu, så det kan være der kan kommen nogle restrictioner ind, hvor du f.eks. ikke kan bruge dette hvis du bor uden for US. Dette er ikke noget problem, for så skal du bare have adgang til en VPN i USA. Dette kan du få ved hjælp af Overplay, som giver dig adgang til rigtig mange forskellige servere i USA. Så du skal bare vælge den hurtigste.

Dette kan måske lyder lidt for besværligt for dig, men det er altså rigtig nemt. Du skal blot betale 9.95 USD i måneden for Overplay, og så henter og installere du bare programmet, finder en US server og trykker connect. Nu tror samtlige sider at du sidder i USA, og så er der ikke nogle restrictioner mere.

Find overplay her: http://overplay.net

Find Trackpass her: http://storefront.nascar.com/trackpass

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *