Se Austalian Open 2012 Online

Så er det på tide at de store tennis turneringer igen skal til at starte. Den første er traditionen tro i Australien, og hedder meget bekvemt Australian Open. Jeg har lavet en oversigt over nogle forskellige muligheder til hvordan du ser Tennis Online, men da det ikke altid er alle some viser disse kampe vil jeg også komme med opdateringer til hver af de store turneringer hvordan du se dem.

Se Australian Open 2012 online

Det ser ud til at man på Australian open kan se alle kampene direkte på deres hjemmeside. I skrivende stund har de desværre ikke helt opdateret det endnu. Men jg vil løbende opdatere dette indlæg, sådan at du kan se her lige præcis hvordan du kan se det.

De skriver på deres hjemmeside at de selvføgelig ikke har rettigheder til alle lande, så hvis det skulle vise sig at de ikke har rettigheder til Danmark, har vi også et tricks til dette. Her skal du blot have adgang til et land some de har rettigheder til, og dette gøre vi igennem en VPN. Det er utrolig simpelt. Du går på ind på Overplay.net og så opretter du en konto, betaler 9.95 USD (Gratis første dag, sådan du kan teste), henter programmet og installere dette. Det er super simpelt, og herefter tilslutter du bare til en server som har rettighed.

Lige så snart jeg er klar over hvilke land vi kan tilslutte vil jeg opdatere indlægget her.

Opdatering

Så er det kommet frem at Australia Open ikke streamer til Europa, New Zealand, Australien og Japan. Så derfor bliver du nød til at bruge Overplay hvis du sidder I en af disse lande, og så logge på uden for disse land. F.eks tror jeg Singapore kunne være et godt valg da det trods alt geografisk er halvvejs til Australien.

Find deres live tv her: http://www.australianopen.com/en_AU/video/live.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *