Danmark

Se TV3 Play i udlandet

Det gik egentlig først op for mig den anden dag, at TV3 har deres egen online portal hvor du kan se mange af deres programmer online, og faktisk ser det ud til at være ganske gratis. De fleste kender jo... Læs Mere »

Se Viaplay i udlandet

Jeg har godt nok skrevet om det før hvordan du kan se TV3, TV3 Plus og mange af de andre i udlandet. Men efterhånden kender de fleste jo Viaplay, så jeg vil her komme med en guide til hvordan du... Læs Mere »

Se TV2 Play i udlandet

Se TV2 Play i udlandet

Så er TV2 endelig kommet med en bedre løsninger i stedet for deres Sputnik. TV2 kunne sikkert se at de begyndt at midste afstand til DR NU og Viaplay, så derfor var de nødt til at gøre noget ved det.... Læs Mere »

Sådan ser du TV2Sport online fra udlandet

Sådan ser du TV2Sport online fra udlandet

TV2Sport har efterhånden fået stablet et rigtig godt web program på benene. De viser en masser sport fra den Danske scene, men er også begyndt at vise masser af udlands sport. Når man gerne vil vise sport fra udlandet, bliver... Læs Mere »

Se TV med Fullrate

Jeg har selv fullrate internet, og kan bestemt sagtens anbefale det til andre. Nu er det også muligt at få en TV boks fra Fullrate sådan at du kan se TV gennem dit Internet. De har lavet en samlet TV... Læs Mere »

Sådan ser du MTV Danmark

Sådan ser du MTV Danmark

MTV Danmark har lagt alle deres video online. Det fungere på den måde at et afsnit kan f.eks. være 7 små videoer, dette er for at de kan vise 7 gange reklamer også. Men jeg vil tror at hvis man... Læs Mere »

Sådan ser du TV fra Danmark

Sådan ser du TV fra Danmark

Her er en oversigt over alt online TV fra Danmark. Live – Betyder at de har Live indhold (Måske kun nogle kanaler eller noget Indhold) Arkiv – Betyder at du kan se allerede sendte programmer i deres arkiv Danmark DR... Læs Mere »

Sådan ser du Eurosport

Sådan ser du Eurosport

Eurosport er et rimelig stort netværk, som også har deres egne kanaler i Danmark. Jeg er rimelig sikker på at de viser det samme i hele europa bare med forskellige kommentator. De dækker bla: Cykling Fodbold Snooker Motorsport Atletik Boksning... Læs Mere »

Sådan ser du C Sports

Sådan ser du C Sports

C Sport er en online portal, med masser af sport. Det er Canal+ som står bag, så det er både dansk og udenlansk sport. Hvis du køber adgang får du adgang til følgende Live kanaler: Canal+ Sport1 Canal+ Sport2 Canal+... Læs Mere »

Sådan Ser du DK4 i udlandet

Sådan Ser du DK4 i udlandet

DK4 har altid i min verden været en lidt mærkelig kanal. Jeg har altid undret mig over hvordan den har kunne blive ved med at køre rundt. Ikke destro mindre har den altså blevet sendt i mange år nu, og... Læs Mere »