Sådan ser du Champions League Finalen 2012 online

Så er det igen blevet tid til Champions League, og mens de fleste dansker godt ved hvor de kan se den henne er mange af dem nok i det lille problem at de ikke har adgang til kanalen. For en god ordens skyld så er det TV3+ som viser kampen, så hvis du ikke har adgang til den så frygt ej, for her for du 2 muligheder til hvordan du kan komme til at se det.

Se det på ITV

ITV er et stor engelsk selskab, som sendes i hele England, de har 4 store kanaler, og de sender faktisk kampen på deres første kanal ITV1. Rent faktisk kan du se ITV via satellit 1N på 28E med en 80-90 cm parabol. Men jeg vil her guide dig igennem hvordan du kommer til at se den på din computer, for du skal blot have adgang til en VPN i England, og så har du adgang til alle ITV kanaler ganske gratis og live. Hvis du ikke har en VPN i England, så kan jeg anbefale dig at tilmelde dig udbyderen ved navn Hide My Ass, jeg har før anmeldt den og du kan se en anmeldelse her: http://primarc.dk/1325-hide-my-ass-vpn-pro-anmeldelse/

Find Hide My Ass her: http://hidemyass.com

Så du går blot over på deres hjemmeside tilmelde dig, henter softwaren og installere dette. Herefter skal du bare tilslutte til en server i UK, og nu er du klar til at gå ind på ITV og se kampen.

Find ITV player her: http://www.itv.com/ITVPlayer/#intcmp=NAV_ITVPLAYE

Se kampen på Viaplay

Efter som det er TV+ og derved en del af Viasat som viser kampen, kan du naturligvis også se den på deres online tjeneste Viaplay. Du kan købe adgang til både selve kampen, men kan naturligvis også tilmelde dig for 1 månede hos Viaply hvilket måske giver lidt mere mening sådan rent pris mæssigt.

Find Viaplay her: http://viaplay.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *