Se Super Bowl 2012 online

Så er det igen blevet tid til verdens størst TV begivenhed. I Danmark bliver det sendt af TV3+ og det er der sikkert mange som ikke har adgang. Derfor vil jeg prøve at guide dig i den rigtig retning til hvordan du kan komme til at se det.

Viaplay

Viaplay er en mulighed. De viser nemlig kampen på deres online kanal, og det koster kun 79 kr for at se denne ene event, eller du kan betale for 1 måned hvor du så får adgang til alt deres TV, Film og Sport for kun 159 kr på månede. Så ikke nok med du kan se Super Bowl, nu kan du også se Paradise Hotel resten af Februar.

Find viaplay her: http://viaplay.dk

Hvis du bor i udlandet har jeg lavet en guide til hvordan du stadig kan se Viaplay:

Se Viaplay uden for Danmark

Game Pass

Games Pass er en anden mulighed, men det vil tilgengæld også virker lige meget hvor du er i Verden. Her streamer du altså direkte fra NFL, så det er naturligvis med Engelske kommentor, men det kan jo også være de ved lidt mere.

Det koster 19.99 US$, men så får du også adgang til samtlige kampe som har været spillet igennem 2011 og 2012, altså du kan gense dem hvis du ønsker det. Du har adgang end til 12 Februar, så hvis du f.eks. ikke har tid til at se kampen på selve dagen kan du altid se det senere.

Du finder Game Pass her: https://gamepass.nfl.com/nflgp/secure/packages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *